Apoixos.com

Τον προβληματισμό του για όσα έγιναν την Κυριακή και στην Αγία Τριάδα στην Πάτρα εξέφρασε στην ενημέρωση της Δευτέρας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 20:54

4 συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα

Νέο χτύπημα στην διακίνηση ναρκωτικών από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με σημερινή επιστολή του, προς την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφέρεται στην επίλυση προβλημάτων που έχουν ανακύψει στην εξ αποστάσεως διδασκαλία.
Παρά τις όποιες παρεμβάσεις μας, στην Υ.Πε και όχι μόνον, αλλά και της ΠΟΕΔΗΝ και προσωπικά του Προέδρου της, ο οποίος προς έκπληξή του ενημερώθηκε από το ΠΠΝΡΙΟΥ ότι, αν και προετοιμάζονταν να δεχθούν το περιστατικό βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ, το περιστατικό αυτό παρέμενε στο Νοσοκομείο μας λόγω της διαφορετικής άποψης του ΕΚΕΠΥ, με αποτέλεσμα αυτό να συνεχίζει και μάλιστα πολύ κακώς να νοσηλεύεται στο Γ. Ν ΠΑΤΡΩΝ ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, στο Νοσοκομείο που δεν είναι Νοσοκομείο αναφοράς. Είναι αδιανόητο σε εμάς, δημόσια να μας λένε να υπακούμε στις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις του αρμόδιου υπουργείου Υγείας και από την άλλη πίσω από τις πλάτες μας, αυτές, κάποιοι, για τους δικούς τους προφανώς λόγους, να τις καταπατούν, όπως στην προκειμένη περίπτωση. επίσης νοιώθουμε έντονα αγανακτισμένοι όταν βλέπουμε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς καμία ενημέρωση και επίσημη απόφαση, ξαφνικά να λειτουργούμε ως Νοσοκομείο αναφοράς. βεβαίως αγανακτούμε διπλά όταν βλέπουμε όλα αυτά να γίνονται ως επί το πλείστον γιατί κάποιοι θέλουν ή αν το θέλετε επιδιώκουν αυτές τις εξελίξεις για να δικαιολογήσουν τις απαράδεκτες και προκλητικές τους παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο μας και να πειραματίζονται με τις ζωές μας, επιβάλλοντας σε Συναδέλφους μας να πάνε δίπλα σε ασθενείς με ελλιπή μέτρα προστασίας και αυτοσχεδιασμούς και όχι μόνον. ζητάμε άμεσα Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας και την Υ.Πε, να μας ενημερώσουν αν γίναμε Νοσοκομείο αναφοράς η όχι. Αν ναι, να μας προσκομίσουν αμέσως την σχετική απόφαση του Υπουργείου που έχει και την σχετική αρμοδιότητα, αλλά και τις εγγυήσεις των σχετικών χωροταξικών παρεμβάσεών τους για τους θαλάμους αρνητικής πίεσης και όχι μόνον, ειδάλλως να απομακρύνουν άμεσα το εν λόγο περιστατικό. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούμε το πρόβλημα με τον κορονοϊό, να λειτουργήσει για τον εξοστρακισμό κάποιων και την εκ του πονηρού πρακτική κάποιων άλλων που επιδιώκουν με τρικλοποδιές που είναι υπαρκτές το δικό τους προσωπικό όφελος για την επόμενη ημέρα. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨
Οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού συνεχίζονται σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυριακή 5 Απριλίου, βεβαιώθηκαν 1.224 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.
 
Οι παραβάσεις έγιναν
 
456 στην Αττική,
117 στα Ιόνια Νησιά,
101 στην Κρήτη,
101 στη Δυτική Ελλάδα,
84 στη Θεσσαλονίκη,
64 στην Κεντρική Μακεδονία,
61 στην Πελοπόννησο,
48 στη Θεσσαλία,
45 στην Ήπειρο,
45 στο Νότιο Αιγαίο,
40 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
31 στο Βόρειο Αιγαίο,
16 στη Δυτική Μακεδονία και
15 στη Στερεά Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι, από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί 21.308 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.
 
Επίσης, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν οκτώ παραβάσεις και συνελήφθησαν πέντε άτομα.
 
Από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 359 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 353 άτομα.
 
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Σελίδα 1 από 1464

Ροή ειδήσεων

Επικοινωνήστε μαζί μας 

apoixos.com@gmail.com