Written by 19:58 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Νέα επίθεση Νικολόπουλου σε Πελετίδη- Η ανακοίνωση αναλυτικά

Σε ένα αποκαλυπτικό πολιτικό «στριπτίζ» του Δημάρχου της Πάτρας προχώρησε με ανακοινωση της η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», ως απάντηση στον αήθη πολιτικά χαρακτηρισμό «μαύρο μέτωπο» που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων του εναντίον σύσσωμης της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία του χάλασε τα σχέδια για την τσιμεντοποίηση της πλατείας Καλλιπάτειρας στη Μέση Αγυιά.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Νίκος Νικολόπουλος εξάλλου σε πρωινή ραδιοφωνική συνέντευξη, αποκάλυψε τον σκοτεινό ρόλο του ΚΚΕ στην ποδηγέτηση του Δήμου της Πάτρας, το οποίο περιορίζει ουσιαστικά τον Κ. Πελετίδη στον ρόλο του …δημαρχεύοντος και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της πολιτικής «κολοτούμπας» στην οποία υποχρεώθηκε ο «ένοικος» της Μαιζώνος, στο ζήτημα της πλατείας, χάρις την γρανιτένια ενότητα της αντιπολίτευσης που έφερε την αναδίπλωση του ΚΚΕ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Νέας Πάτρας», έχει ως εξής:
«Για άλλη μία φορά παρακολουθώντας τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας ακόμα περισσότεροι συμπολίτες συνειδητοποίησαν τι μεγάλη δυστυχία είναι να είσαι ΚΚΕ και Δήμαρχος…
Συγκεκριμένα τότε συμβαίνουν τα απίστευτα. Η δημοτική σου ομάδα «Λαϊκή Συσπείρωση» να ψηφίζει στις αρμόδιες επιτροπές τον αποχαρακτηρισμό της πλατείας στη Μέση Αγυιά…
Στη συνέχεια εσύ να διακόπτεις αυταρχικά το δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν σου έβγαιναν τα «κουκιά»…
Στην ψηφοφορία και τελικά μετά τη σχηματισθείσα καθαρή πλειοψηφία των αντιπολιτευομένων συμβούλων, του δημοκρατικού αλλά όχι κομμουνιστικού τόξου, να μην σου επιτρέπει το ΚΚΕ, εσύ ο Δήμαρχος να ανακοινώσεις την «ευχάριστη» υπαναχώρηση.
Δηλαδή ότι εσύ και η ομάδα σου θα ψηφίσετε την πρόταση της αντιπολίτευσης…


Τι δυστυχία το να είσαι δήμαρχος και ΚΚΕ μαζί, γιατί τότε το κόμμα μπορεί να σου επιβάλει 4 ώρες πριν το Δημοτικό Συμβούλιο ένα άλλο στέλεχος, να ανακοινώνει ότι τελικά θα απαλλοτριωθεί ο χώρος της πλατείας.
Τι δυστυχία εσύ «κοτζάμ δήμαρχος του 70%» και να μην σε αφήνουν εσύ να πας στο κυρίαρχο βουλευόμενο Σώμα, όπως άλλωστε έχεις δημοκρατική υποχρέωση εκεί να εξηγήσεις, γιατί ενώ έλεγες πως «δεν μπορεί, δεν γίνεται, δεν υπάρχουν λεφτά» τελικά να σώζεται η πλατεία “από του χάρου τα δόντια”»
Δυστυχία μεγάλη είναι να ‘σαι φαντάρος του ΚΚΕ και Δήμαρχος και να πρέπει να βαράς προσοχή στους παραδημοτικούς ινστρούχτορες, να μην τολμάς να βάλεις veto στις ανακοινώσεις του Δήμου Πατρέων γιατί γράφονται στην «12ου Συντάγματος» και όχι στη Μαιζώνος…
Τι δυστυχία, να είσαι Δήμαρχος και ΚΚΕ και έτσι την ώρα που εσύ παρακαλάς τους αντιπολιτευόμενους με την ψήφο τους να διορθωθούν δικά σου λάθη, ταυτόχρονα σύντροφοί σου- συντάκτες των επίσημων ανακοινώσεων του Δήμου να βρίζουν, να λοιδορούν, να προβοκάρουν ποιους; Αυτούς που λίγο πριν σου έκαναν το χατίρι… Και παρόλα αυτά να καταγγέλλονται ότι αποτελούν το «μαύρο μέτωπο» της πόλης…
Τι δυστυχία, να είσαι Δήμαρχος, ΚΚΕ και γιατρός και όμως να συμπεριφέρεσαι στο Δημοτικό Συμβούλιο και να απαντάς ως ανάγωγος «κόκκινος φασίστας», στην πλειοψηφία που σου ζητά να κατέβει η κατάπτυστη αντιδημοκρατική ανακοίνωση….
Τι ντροπή εσύ πελιδνός να ψελλίζεις παιδαριώδεις δικαιολογίες και να επαναλαμβάνεις λυπητερά «δεν την ξέρω, δεν την είδα»!
Τι δυστυχία, ενώ είσαι εκλεγμένος και έχεις την δύναμη του λαού να μην είσαι ελεύθερος… εσύ ο Δήμαρχος και με την συμπεριφορά σου, καθώς και με την «ανημπόρια» σου να μην μπορείς να κατεβάσεις την ανακοίνωση από το site του Δήμου, εσύ να παραδέχεσαι και να ομολογείς ότι είσαι μόνο για «λύπηση», αφού ακόμα και οι σύντροφοι σου συντάκτες όπως αποδείχτηκε ούτε τη γνώμη σου υπολογίζουν, ούτε την έγκρισή σου χρειάζονται, όταν εκδίδουν δελτία τύπου της παράταξης σου. Γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ και εσύ ένα γρανάζι…

Είναι να λυπάσαι πραγματικά που η πολιτικομάνα Πάτρα των Πρωθυπουργών και των Προέδρων Δημοκρατίας έχει για Δήμαρχο κάποιον που δεν τον σέβονται οι δικοί του, οι θιασώτες της «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ».

Τι δυστυχία να είσαι Δήμαρχος και κομμουνιστής αφού τούτο είναι αρκετό για να σε εμποδίζει να καταλάβεις ότι: Δημοκρατία χωρίς αντιπολίτευση δεν υπάρχει… και ως εκ τούτου όποιος θέλει να την φιμώσει, εκείνος ανήκει στο «μαύρο μέτωπο» του «κόκκινου φασισμού», που έστελνε κάποτε τους διαφωνούντες στην Σιβηρία.
Εμείς η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» παρόλα αυτά, θα συνεχίζουμε με συμπάθεια να αντιμετωπίζουμε τον Δήμαρχο, αλλά με αποφασιστικότητα και ασυμβίβαστα θα είμαστε απέναντι σε κάθε αντιδημοκρατική και φασίζουσα νοοτροπία κάθε φορά που θα την εκδηλώνουν τα στελέχη του ΚΚΕ. Εμείς θα συνεχίσουμε παρά ταύτα και να ψηφίζουμε ότι σωστό φέρνει ο Κ. Πελετίδης, καθώς και να ενώνουμε δημοτικές δυνάμεις για το καλό της πόλης.

Τέλος όσο για την όμορφη και καθαρή πόλη, που μας έλεγε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, η «Νέα Πάτρα» δίνει στη δημοσιότητα πρωινές φωτογραφίες από την κεντρική πλατεία Γεωργίου, διακόσια μόλις μέτρα από το Δημαρχείο… (σπασμένα τα μάρμαρα των στηθαίων που τοποθετούνται οι κάδοι και ένα -από τα πολλά- σπασμένο δέντρο…).
Και επειδή φαίνεται ότι δεν βλέπει ο Δήμαρχος του ΚΚΕ τον καλούμε, να περπατήσουμε και να πάμε μαζί, χωρίς κάμερες να του δείξουμε τα χάλια της Τσάτρας-Πάτρας-Πελετίδη..

(Visited 18 times, 1 visits today)
Close