Written by 17:58 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Πυρά Χρυσανθακόπουλου σε Πελετίδη

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη, Αλέκου Χρυσανθακόπουλου:

Ας βασιστούμε στην αλήθεια και την πραγματικότητα. Τα παρακάτω έχουν ονοματεπώνυμο και εύκολα όλοι τα αντιλαμβάνεστε! Φωτογραφίζουν τουλάχιστον 5 άτομα του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλά άλλα σε θέσεις Δημοτικής εξουσίας. Το ΚΚΕ και ο Πελετίδης έχουν ανερυθρίαστα το δικαίωμα να συνεργάζονται με τον κάθε πλουτοκράτη καπιταλιστή και κάθε καπιταλίστρια δίνοντας τους ανταλλάγματα οικονομικά και παραχωρώντας τους πόστα εξουσίας στο Δήμο, όπως έχουν το δικαίωμα να αναθέτουν έμμισθα αξιώματα σε κάθε σοσιαλδημοκράτη και η κάθε σοσιαλδημοκράτισσα, όπως και να κάνουν το ίδιο με τον κάθε ένα και κάθε μία της ανανεωτικής αριστεράς δίνοντας τους έμμισθες καρέκλες, όπως έχουν ως Δημοτική αρχή την δικαιοδοσία να συναλλάσσονται με όποιον θέλουν ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, ακόμη και με διαγραμμένο τους, για να πετύχουν τους στόχους τους και δεν εξαιρούν κανέναν, ούτε καν τους τροτσκιστές!

Τι θα απογίνουν όλοι αυτοί μόλις χαθεί η εξουσία; Θα σκορπίσουν στους πέντε ανέμους και στους πέντε δρόμους….. Αυτός ο αχταρμάς έχει το δικαίωμα να καταγγέλλει την επικοινωνία, που οφείλουν να έχουν μεταξύ τους άπαντες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι παρατάξεις στον Δήμο; Αν δεν συνεργαζόμασταν με την παρότρυνση των κατοίκων, ως πράσινο μέτωπο λογικής, για να σωθεί η πλατεία Καλλιπάτειρας, θα είχε χαθεί για πάντα και θα τσιμεντοποιούνταν! Ναι ή όχι;

Αν δεν υπερασπιζόμασταν τον δημόσιο, δημοτικό και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού από το φράγμα Πείρου-Παραπείρου θα είχαμε την απόφαση για Διαδημοτικό φορέα Διαχείρισης; Αυτήν που σαμποτάρει με φανατισμό υπέρ των ιδιωτών εργολάβων, με κίνδυνο έκπτωσης ακόμη και του αξιώματος του, ο κ Πελετίδης;

Η πλειοψηφούσα δημοτική αντιπολίτευση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδιάφορη, την δημοτική δικτατορία του κόμματος, που βαπτίζει το άσπρο σε μαύρο, δηλαδή να επιτρέψει στο ΚΚΕ να συνεχίσει να σπιλώνει τις φιλότιμες προσπάθειες που όλοι με διαφορετικό τρόπο και προσέγγιση, επιχειρούν για να περιορίσουν και να διορθώσουν τα ατελείωτα λάθη του Πελετίδη!

Η ήττα της Δημοτικής Αρχής στο ζήτημα της πλατείας Καλλιπάτειρας, όπου νίκησαν οι κάτοικοι και αυτή αναγκάστηκε να συρθεί πίσω από την αντιπολίτευση, είναι η τρανή απόδειξη για το ποιος είναι ο δρόμος του αγώνα για τα δικαιώματα των πατρινών!

Δεν θα μας λογοκρίνει κανείς και προσωπικά δεν επιτρέπω στους ερυθρούς Χμέρ να με βάζουν στο στόμα τους! Σας καταδίκασα μια φορά και σας χάρισα τα αξιόλογα χρήματα της ηθικής βλάβης, που καταλόγισε υπέρ μου το δικαστήριο. Μην συνεχίσετε, επειδή δεν υπάρχει άλλη ανοχή! Ανήκω σε μια γενιά που σας γνωρίζει από όλες τις πλευρές! Όλοι ενθυμούνται την κακιά σταλινική συνήθεια του «καπελώματος» των αγώνων των άλλων! Προς το παρόν μια πρώτη συγνώμη στους κατοίκους που έχασαν και σε αυτούς που απειλούνται να στερηθούν τις πλατείες τους, την χρωστάτε εμπράκτως. Ιδίως σε αυτούς που σιωπηλά τους καταδικάσατε και εκατοντάδες κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου χάθηκαν τα τελευταία 6 χρόνια επί Δημαρχίας σας οριστικά από το σχέδιο πόλης, επειδή εσείς αδιαφορούσατε και δεν συγκεντρώνατε σε ειδικό λογαριασμό τα χρήματα που εισέφεραν οι περίοικοι για τις πλατείες τους, σπαταλώντας τα σε κομματικά πανηγυράκια.

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη

(Visited 7 times, 1 visits today)
Close