Written by 09:41 Αθλητικά

Νέες μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις στην Πάτρα- Στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα το πανελλήνιο βάδην και το σύνθετο αγωνισμάτων

Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, δυο ακόμα διοργανώσεις θα φιλοξενήσει η Πάτρα καθώς ο ΣΕΓΑΣ μετά το τελευταίο Δ.Σ. ανακοίνωσε χθες πως θα διοργανώσει και άλλα ειδικά αγωνίσματα από τα οποία τα δυο θα γίνουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, δυο ακόμα διοργανώσεις θα φιλοξενήσει η Πάτρα καθώς ο ΣΕΓΑΣ μετά το τελευταίο Δ.Σ. ανακοίνωσε χθες πως θα διοργανώσει και άλλα ειδικά αγωνίσματα από τα οποία τα δυο θα γίνουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της κατεύθυνσης για να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες στις αθλήτριες αποφάσισε να δώσει και νεες διοργανώσεις στην περιφέρεια όπως είναι το αγώνισμα των 20.000μ βάδην της κατηγορίας Α/Γ που θα γίνει στις 9 Αύγουστου στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ-Κ23.

Επίσης θα διεξαχθεί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων των κατηγοριών Κ18-Κ20-Κ23-Α/Γ το διήμερο 10-11 Αυγούστου.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις προκηρύξεις των αγώνων που θα εκδοθούν.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Close