Written by 18:41 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα, Πολιτική

“Οι εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ στοίχησαν ακριβά”-Βίντεο

Παρέμβαση σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, πραγματοποίησε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά την ενημέρωση της αρμόδιας Επιτροπής από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, για τον οδικό άξονα Πατρών-Πύργου.

Η κα Αλεξοπούλου επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για την εμμονή του στην κατάτμηση του έργου κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου, όσο και στο ότι αναλώθηκε στην προσπάθεια να κάνει τον κ. Καλογρίτσα «καναλάρχη», αφήνοντας τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάνονται ακόμα και σήμερα ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο, αλλά και στην υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, αφού οι καθυστερήσεις κόστισαν χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το έργο. Ο οδικός άξονας Πατρών-Πύργου είναι έργο πνοής για την περιοχή και θα προσφέρει ασφαλείς οδικές μεταφορές, αλλά και θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας για τους εργαζόμενους στις κατασκευές.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Close