Written by 07:57 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Ο μαγνητικός τομογράφος προκαλεί αντιδράσεις στο Καραμανδάνειο

Αναβρασμός υπάρχει στο μοναδικό παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην φθάσει στον τελικό του προορισμό ο νέος μαγνητικός τομογράφος. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο και μεγάλης σπουδαιότητας μηχάνημα, το οποίο επελέγη για το Καραμανδάνειο στο πλαίσιο της κατανομής του εξοπλισμού εταιρείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη από πλευράς του Νοσοκομείου, ωστόσο το έγγραφο του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος ζητά την παραχώρηση του μηχανήματος για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα, προκάλεσε αντιδράσεις από τους εργαζόμενους, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα μέλη του Δ.Σ. ανέδειξαν την σπουδαιότητα του μαγνητικού για το μοναδικό παιδιατρικό Νοσοκομείο της νοτιοδυτικής Ελλάδας και ομόφωνα αποφάσισαν να μην δεχθούν να μην τον παραχωρήσουν. Επιπλέον, κύκλοι του Καραμανδανείου αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για την απόκτηση του μηχανήματος από τον Δεκέμβριο του 2019.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Close