Written by 11:34 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Μια σύλληψη για την μεγάλη φωτιά στην Ηλεία

Από καταστροφέα που έβγαλε σπινθήρα την ώρα της εργασίας μέσα σε αγροτεμάχιο κοντά στη δασική έκταση στη θέση Γραμματικό, οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στις 11 το πρωί.

Μάλιστα οι άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Π.Υ. Πύργου, προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη ενός άντρα ως υπαιτίου πρόκλησης εμπρησμού εξ αμελείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το Πυροσβεστικό Σώμα “… συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα, στον οικισμό Γραμματικό, της τοπικής κοινότητας Λατζοῒου του Δήμου Πύργου.

Για το ανωτέρω περιστατικό επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας”.

Να σημειωθεί πως ο άνθρωπος που χρησιμοποιούσε τον καταστροφέα, κάλεσε άμεσα μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κινητοποιηθεί για το συμβάν.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Close