Written by 20:22 Αθλητικά

Ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής

Με τη συγκέντρωση των διεθνών και την πρώτη προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης με την Κύπρο (11/11) και τους δύο τελευταίους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο UEFA Nations League, με τη Μολδαβία (15/11) και τη Σλοβενία (18/11).

Οι απουσίες των Δημήτρη Γιαννούλη (τραυματίας) και Πέτρου Μάνταλου (Covid-19) οδήγησαν τον Τζον Φαν΄τ Σιπ στις κλήσεις των Μπάμπη Λυκογιάννη και Τάσου Χατζηγιοβάνη, προκειμένου να υπάρξει κάλυψη στις συγκεκριμένες θέσεις.

Αναφορικά με το πρόγραμμα media του αγώνα με την Κύπρο (11/11, «Γ. Καμάρας», 16:45), η συνέντευξη Τύπου του Ολλανδού εκλέκτορα θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (12:30) στο «Γ. Καμάρας» και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι των Εθνικών ομάδων στο YouTube, ενώ η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 18:30, στον Άγιο Κοσμά.

Η συνέντευξη Τύπου της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης, ενώ η προπόνηση θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Close