Written by 10:24 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Θλίψη για τους δύο νεκρούς σε μια ημέρα από κορονοϊό στην Ηλεία

Ο κορωνοϊός σκορπίζει το θάνατό ξανά στην Ηλεία, μετά τον περασμένο Μάρτη και το πρώτο κύμα τς πανδημίας. Τα δύο περιστατικά χθες με νεκρούς έναν 66χρονο και έναν 76χρονο, από τον Πύργο και το Καράτουλα, προκαλούν ανησυχία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, ο 66χρονος, είναι το πρώτο θύμα του κορωνοϊού σε νοσοκομείο της Ηλείας και η επιδείνωση που παρουσίασε μέσα σε λίγες ώρες δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού σε κανέναν για το πόσο απρόβλεπτος και επιθετικός είναι ο κορωνοϊός.

Ο 66χρονος από τον Πύργο γνωστός επαγγελματίας – συνταξιούχος ξυλουργός – νοσηλευόταν στην κλινική covid19 του Γ.Ν. Πύργου τις τελευταίες ημέρες και η πορεία της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, ανεβάζοντας υψηλό πυρετό το βράδυ της Τρίτης. Η εικόνα του έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν την διασωλήνωση και την εισαγωγή του στη ΜΕΘ Covid19. Το πρωί της Τετάρτης, δυστυχώς δεν άντεξε και “έφυγε” από τη ζωή.

Ο 76χρονος από το Καράτουλα, ενώ παρουσίαζε ήπια συμπτώματα της νόσου και παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό, αιφνίδια επιδεινώθηκε η υγεία του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” της Πάτρας. Άμεσα εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε χθες.

 

Πηγή:ilialive.gr

(Visited 16 times, 1 visits today)
Close