Written by 20:31 Αθλητικά

Πλήρης με ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός

Σε πλήρη σύνθεση θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σαββατιάτικ (12/12, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορταζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου, οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Ζοσέ Μαουρίσιο και Λούκας Βιγιαφάνιες που ολοκλήρωσαν ρο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (6/12) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με μικρούς μυϊκούς τραυματισμούς, μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής (11/12) και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή από τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε στην 22άδα των «πράσινων» τόσο τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, όσο και τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ αντίθετα «έκοψε» τους Γιασίν Αγιούμπ, Γιοάν Μολό, Αργύρη Καμπετσή, οι οποίοι είναι ξεκάθαρο πλέον πως έχουν τεθεί εκτός πλάνων.

Αναλυτικά την 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συγκροτούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 10 times, 1 visits today)
Close