Written by 07:05 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

“Μαύρο” στο SuperB- Στον “αέρα” οι εργαζόμενοι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Super B, στον οποίο εδώ και κάποιες ημέρες έχει “πέσει μαύρο”. Οι σχέσεις των δύο επιχειρηματιών (Αντζουλάτου-Βαρδαλαχάκη) που μέχρι πρότινος συνεργάζονταν για την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού φαίνεται πως είναι σε ακραίο σημείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι διαφορές τους αναμένεται να λυθούν στα δικαστήρια, καθώς η μία από τις δύο πλευρές μήνυσε την άλλη για υπεξαίρεση εξοπλισμού, συνολικής αξλιας άνω των 250.000 ευρώ! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μία πλευρά καταγγέλλει την άλλη για υπεξαίρεση του εξοπλισμού, υποστηρίζοντας οτι τα μηχανήματα μεταφέρθηκαν σε συγκεκριμένο τόπο ιδιοκτησίας της άλλης πλευράς και όλα δείχνουν πως ξεκινά μια μακροχρόνια διένεξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμα λόγος για το “μαύρο” στο κανάλι σχετίζεται και με την ψηφιακή πλατφόρμα της Digea.

Από την πλευρά τους, στον “αέρα” βρίσκονται οι περίπου 20 εργαζόμενοι του σταθμού, χωρίς να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι, έχοντας μόνον τη διαβεβαίωση του ενός εκ των δύο εταίρων πως πρόκειται ο σταθμός σύντομα να ξαναλειτουργήσει, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί επίσημη ενημέρωση που να τους διασφαλίζει.

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ολοκληρωθεί μήνες μετά τις πρώτες συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2019. Ο Κ. Αντζουλάτος είχε ουσιαστικά αναλάβει το management του καναλιού και είχε δημιουργήσει στούντιο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου του, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρες πακέτο των μετοχών του καναλιού παρέμεινε στην οικογένεια Βαρδαλαχάκη.

 

Πηγή:thebest.gr

(Visited 146 times, 1 visits today)
Close