Written by 11:30 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Τραπεζική απάτη σε βάρος καταθέτη-Του πήραν 2700 ευρώ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι έστειλα μήνυμα σε κινητό πολίτη με σύνδεσμο (link) που υποτίθεται ότι προέρχονται από τράπεζα. Ο πολίτης επέλεξε τον σύνδεσμο και ανακατευθύνθηκε σε ιστοσελίδα που προσομοίαζε με ιστοσελίδα τράπεζας, όπου αφού εισήγαγε τους κωδικούς e- banking στη συνέχεια διαπίστωσε ότι οι δράστες του είχαν αφαιρέσει με τραπεζική μεταφορά το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ περίπου. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Απόπειρα κλοπής στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, οι οποίοι μετέβησαν σε φανοποιείο και αφού ανασήκωσαν σταθμευμένο αυτοκίνητο αφαίρεσαν αφαίρεσαν την εξάτμιση του οχήματος με τον καταλύτη. Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στους δράστες βρέθηκε στην κατοχή του ενός μια αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με συνεργό του που αναζητείται αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε έχοντας στην κατοχή του ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στα Άνω Συχαινά Πατρών, διέρρηξαν Ιερά Μονή και αφαίρεσαν από εικόνα της Παναγίας τάματα ( χρυσά βραχιόλια, δαχτυλίδια και σταυρούς). Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Close