Written by 14:06 Αθλητικά

Η Νάπολι θα αγωνιστεί στο Supercoppa

Mε ανακοίνωσή της η Νάπολι έκανε γνωστό ότι θα αγωνιστεί στο ιταλικό Super Cup (Supercoppa), που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου εναντίον της Γιουβέντους στη Ρέτζιο Εμίλια. Η Νάπολι είχε ζητήσει αναβολή για το τέλος της σεζόν, εξαιτίας των αυξανόμενων κρουσμάτων στην Ρέτζιο Εμίλια, της απουσίας φιλάθλων και για οικονομικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας: «Η Νάπολι θα συμμετάσχει στο Supercoppa εναντίον της Γιουβέντους στη Ρέτζιο Εμίλια την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου. Είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα για το τέλος της σεζόν, ή σε μια ημερομηνία πιθανώς διαθέσιμη την άνοιξη, για μια σειρά πολύ λογικών λόγων. Αλλά ήταν πρόταση.

Εάν ο αγώνας γινόταν την άνοιξη, θα υπήρχε η ελπίδα να υπάρχουν φίλαθλοι. Επιπλέον, η πρόταση του Ντε Λαουρέντις αποσκοπούσε στην αναζήτηση περισσότερων πόρων, από περιφερειακές και κρατικές αρχές και από διάφορους χορηγούς, για τη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού που θα δοθεί στην έρευνα κατά της Covid 19. Η Νάπολι αναγνωρίζει ότι αυτό το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό και θα είναι παρούσα την Τετάρτη στη Ρέτζιο Εμίλια για να αγωνιστεί εναντίον της Γιουβέντους.»

 

Πηγή:ΑΠΕ

(Visited 45 times, 1 visits today)
Close