Written by 16:53 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Που θα γίνουν τεστ Covid τις επόμενες ημέρες στην Αχαΐα

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους στο ευρύ κοινό προκειμένου να εντοπιστούν τα κρούσματα που δεν φέρουν εμφανή συμπτώματα του νέου κορονοιού.

Πιο αναλυτικά, για το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου θα συνεχιστούν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για το ευρύ κοινό στο Επιμελητήριο Αχαΐας, κατά τις πρωινές ώρες.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δροσιάς του Δήμου Ερυμάνθου για τη διενέργεια ελέγχων με rapid test στους κατοίκους περιοχής, κατά τις πρωινές ώρες.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Σωφρονιστικό Κατάστημα «Αγίου Στεφάνου» Πατρών και drive through δειγματοληψία στο ύψος της οδού Πανεπιστημίου 138, στην περιοχή της Ανθούπολης.

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε Δομές του Δήμου Πατρών : στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΚΟΜΕΘΩ», στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ», στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Πατρινό Καρναβάλι» και στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Παράλληλα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για τον ίδιο λόγο στις Μονάδες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγήρειο» και «Αγάπης Μέλαθρον», ενώ δειγματοληψίες θα πραγματοποιούνται και στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα για το ευρύ κοινό.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας για τις μονάδες Αρρένων και Θηλέων, εντός του Κέντρου Φιλοξενίας «Σκαγιοπούλειο».

Οι τακτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι του γενικού πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων αποτελεί προσπάθεια αναχαίτισης της εξάπλωσης της πανδημίας και διατήρησης της Δημόσιας Υγείας.

 

(Visited 57 times, 1 visits today)
Close