Written by 14:02 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Η απάντηση της Χριστίνας Αλεξοπούλου για το επεισόδιο με τους αντιεξουσιαστές

Στην αντεπίθεση περνά η Χριστίνα Αλεξοπούλου μετά το περιστατικό απομάκρυνσής της από την Πλατεία Γεωργίου την περασμένη Δευτέρα, όταν ομάδα γυναικών που πρόσκειται στον αντιεξουσιαστικό χώρο την πλησίασαν “σε απόσταση πέντε μέτρων” απαιτώντας από την βουλευτή να απομακρυνθεί από το σημείο όπου διοργανωνόταν από την ίδια αιμοδοσία.

Η κυρία Αλεξοπούλου δήλωσε πως αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το σημείο που γινόταν η αιμοδοσία, όταν τα άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο πλησίασαν στον χώρο της αιμοδοσίας και φώναζαν συνθήματα χτυπώντας στο έδαφος ξύλα και κοντάρια.

“Διέκοψαν την αιμοδοσία. Διότι μαζί με μένα αποχώρησαν από την Πλατεία και συμπολίτες μας οι οποίοι περίμεναν να δώσουν αίμα. Δημιούργησαν συνθήκες τέτοιες ώστε αρκετοί αιμοδότες να επιλέξουν να φύγουν και μετά από δική μου προσπάθεια κάποιοι εξ αυτών επανήλθαν στον χώρο. Απαντώ σε όσα υποστηρίζουν όσες και όσοι συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση, πως αλληλεγγύη είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Η αιμοδοσία είναι καθαρά πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και γι αυτό το λόγο βρεθήκαμε όλες στην Πλατεία Γεωργίου” υπογράμμισε η Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η βουλευτής Αχαΐας σημείωσε πως είχε ενημερώσει τις Αστυνομικές Αρχές για την εκδήλωση αιμοδοσίας που διοργάνωσε την Δευτέρα και υπογράμμισε οτι επέλεξε να φύγει την ώρα της έντασης, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή για να δώσουν αίμα. “Έφτασαν στο σημείο όπου βρισκόμαστε σε απόσταση πέντε μέτρων. Φώναζαν συνθήματα και χτυπούσαν στο έδαφος τα κοντάρια” είπε προσθέτοντας με έμφαση πως δεν εκφοβίζεται από κανέναν. Υπενθυμίζεται πως την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη η αμιδοσία που διοργάνωνε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, γυναίκες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο πραγματοποιούσαν συγκέντρωση και στη συνέχεια έκαναν πορεία. Οταν είδαν την κυρία Αλεξοπούλου άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της και υπήρξε αναστάτωση. Μάλιστα κάποιες γυναίκες από τον αναρχικό χώρο πλησίασαν προς το σημείο που βρισκόταν η βουλευτής. Η κυρία Αλεξοπούλου έφυγε προσωρινά από το σημείο.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close