Written by 17:47 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Στην συγκέντρωση για τα εμπορικά καταστήματα και οι συνταξιούχοι της Πάτρας

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος με τους Φορείς της πόλης την Τετάρτη 7 Απρίλη 7 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου συμμετέχουν οι συνταξιούχοι της Αχαΐας:

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου γιατί η πραγματικότητα που βιώνουμε επιδεινώνεται κάθε μέρα.

Η σημερινή κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες, έχει τρομερές ευθύνες τόσο για την οικονομική μας κατάσταση όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία.

Ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας, αρνείται να προχωρήσει στα μέτρα που τόσο καιρό ζητάνε οι υγειονομικοί και οι φορείς του λαϊκού κινήματος για την στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την ώρα που η κυβέρνηση αποφασίζει να ανοίξει το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα και μάλιστα χωρίς να παίρνει αυξημένα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, αποφασίζει τελευταία στιγμή πως στην περιοχή μας τα ρολά των καταστημάτων θα παραμείνουν κατεβασμένα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

Έχουμε πείρα, δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Καταλαβαίνουμε ότι για να ακουστούμε πρέπει να δυναμώσει η φωνή μας, να δυναμώσει η αγωνιστική διεκδίκηση, η νέα κρίση που τσακίζει τις ζωές μας, δεν ξεχωρίζει επαγγέλματα και κλάδους.

Τώρα να ανοίξουν τα μαγαζιά

τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 μ.μ.

Ο Πρόεδρος

ΓΕΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ο Γ. Γραμματέας

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ε. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

(Visited 55 times, 1 visits today)
Close