Written by 16:10 Διεθνή

Σοκ στο Όρεγκον: Σκότωσε τη νύφη του για την… μπουγάδα – Την πυροβόλησε στο κεφάλι εξ επαφής- Βίντεο

Ένας άνδρας από το Όρεγκον σκότωσε την νύφη του, ύστερα από διαφωνία με τον αδερφό του σχετικά με την μπουγάδα. Όπως αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα ο 25χρονος, Shane Michael Finnell, ουσιαστικά εκτέλεσε τη σύζυγο του αδελφού του. Έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού της 29χρονης, Alexandra Arb-Bloodgood.

Ο αδερφός του Finnell, Jordan Arb, περιέγραψε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς του Portland τις τρομακτικές στιγμές που έζησε.

Είπε ότι αυτός και ο αδελφός του, καβγάδιζαν για το πλυντήριο πριν από το μακελειό ότι ο 25χρονος του είχε πετάξει μια γλάστρα.

Ο δράστης συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση.

Ο Finnell βρισκόταν στην μπροστινή αυλή ενός γειτονικού σπιτιού όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Ένας γείτονας είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας του ζήτησε να καλέσει το 911, πριν ομολογήσει ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του αδερφού του.

Ο αδελφός της άτυχης 29χρονης ανέφερε ότι η οικογένεια αγωνίζεται να κατανοήσει τη δολοφονία. «Είναι το σοκ για κάτι που δεν πρέπει ποτέ να συμβεί σε κανέναν, και απλά δεν περιμένεις ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί», δήλωσε ο Μάθιου Μπέργκουντ.

«Αν έχετε ποτέ κάποιον που να εκφράζει την επιθυμία να βλάψει τον εαυτό του ή τους άλλους, μην διστάσετε να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι γι ‘αυτό» πρόσθεσε.

Πηγή: NY POST

(Visited 27 times, 1 visits today)
Close