Written by 08:21 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Ξεκίνησαν και πάλι τα δρομολόγια της γραμμής Πάτρα – Κεφαλονιά – Ιθάκη

Καλά τα νέα για τους ταξιδιώτες καθώς από την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 μετά από σχεδόν πέντε μήνες, ξανάρχισαν τα δρομολόγια από το λιμάνι της Πάτρας για το λιμάνι της Σάμης Κεφαλονιάς καθώς και για τον Πισαετό της Ιθάκης.

Το νέο ήδη μαθεύτηκε τόσο στην ακμάζουσα κοινότητα των Κεφαλονιτών της Πάτρας όσο και ευρύτερα και μάλιστα σχολιάζεται ιδιαίτερα θετικά καθώς τα δρομολόγια αναμένεται να διευκολύνουν πολύ περισσότερο τους ταξιδιώτες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε και στην σελίδα της Levante Ferries που έχει την ακτοπλοϊκή ευθύνη της γραμμής Πάτρα – Σάμη Κεφαλονιάς – Πισαετός Ιθάκης, το δρομολόγιο από Ιθάκη προς Σάμη και Πάτρα θα ξεκινά στις 9.45 το πρωί, ακολούθως στις 10.30 το πρωί από την Σάμη για Πάτρα ενώ αντίστοιχα από Πάτρα προς Σάμη το πλοίο θ’ αναχωρεί στις 14.15 το μεσημέρι με ώρα άφιξης στο λιμάνι της Σάμης στις 17.30. Το πρόγραμμα δρομολογίων δύναται να τροποποιηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες της επιβατικής κίνησης, διευκρινίζει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της. Όσο για τα εισιτήρια, το κανονικό (ανά επιβάτη) είναι 13,80€ και για τα παιδιά (5-10 ετών), Φοιτητικό, Αναπηρικό, Ν.Α.Τ., 6,90€

(Visited 62 times, 1 visits today)
Close