Written by 08:30 Featured, Ελλάδα, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Ψάχνει τον εφοπλιστή η ΕΛ.ΑΣ. – Τα άλλα δύο άτομα που αναζητούνται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο τον Ιούνιο του 2020. Επτά άτομα συνελήφθησαν στο νησί, την Ηλεία και την Αθήνα και ακόμη τρεις εμπλεκόμενοι φαίνεται πως δεν έχουν εντοπιστεί, με τους αστυνομικούς να έχουν επικεντρωθεί στην αναζήτησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ο εφοπλιστής του οποίου ο σωματοφύλακας είναι μεταξύ των συλληφθέντων. Όπως αναφέρεται, ο συγκεκριμένος εφοπλιστής είναι ο ιδιοκτήτης του σκάφους διαφυγής των εκτελεστών της 37χρονης από το νησί. Πρόκειται για γόνο πασίγνωστης οικογένειας με γραφεία σε Κηφισιά και Κολωνάκι, ο οποίος κινείται μεταξύ Ελλάδας και Μονακό, ενώ είναι πολύ γνωστός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Επίσης, αναζητείται ένας πρώην αστυνομικός που είχε κρύψει το φουσκωτό σκάφος και μία γυναίκα, σύντροφος ενός τξ των κατηγορουμένων φυσικών αυτουργών, που φέρεται να είχε ρόλο «τσιλιαδόρου» στη δολοφονία της 37χρονης. Ήταν τα «μάτια» της συμμορίας και φέρεται να είχε αναλάβει τη διακριτική παρακολούθηση του Ντίμη Κορφιάτη και κατέγραφε σε καθημερινή βάση τις κινήσεις του, το πρόγραμμά του και τις διαδρομές του.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Close