Written by 09:38 Αθλητικά

«Σαν τελικός, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Σαν τελικός είναι το τελευταίο παιχνίδι στους ομίλους για την Αυστρία εναντίον της Ουκρανίας, καθώς προσπαθεί να φτάσει σε φάση νοκ-άουτ ενός μεγάλου τουρνουά για πρώτη φορά σε 39 χρόνια, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Νταβίντ Αλκάμπα.

Η Αυστρία, η οποία δεν έχει προχωρήσει πέρα από τη φάση των ομίλων από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982, είναι τρίτη στον 3ο όμιλο με τρεις βαθμούς, πίσω από τη δεύτερη Ουκρανίας, εξαιτίας της διαφοράς γκολ.

Μια ισοπαλία σήμερα θα ήταν αρκετή για την Ουκρανία να τερματίσει δεύτερη μετά την Ολλανδία, που έχει ήδη προκριθεί, αλλά η Αυστρία θα προχωρήσει σίγουρα εάν κερδίσει στο Βουκουρέστι.

«Γνωρίζουμε ότι έχει την αίσθηση του τελικού, θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να γράψουμε ιστορία, αυτό είναι προφανές», δήλωσε ο Αλάμπα.

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να δούμε ότι έχουμε υπέροχο ομαδικό πνεύμα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες που παίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο και έχουν ήδη αποκτήσει εμπειρία. Γνωρίζουμε πόσο ισχυρή είναι η Ουκρανία, αλλά γνωρίζουμε επίσης τις αδυναμίες τους και θέλουμε να επωφεληθούμε από αυτό», πρόσθεσε.

 

Πηγή: ΑΠΕ

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close