Written by 05:51 Featured, Ελλάδα

Φολέγανδρος: Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει την υπόθεση για τον θάνατο της 26χρονης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μεσημέρι της Παρασκευής στη Φολέγανδρο. Μετά από παραπάνω από ένα 24ωρο κατά το οποίο αναζητείτο, εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ο φίλος της κοπέλας, ενώ την υπόθεση αναλαμβάνει πλέον το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 30χρονο εντόπισε κάτοικος του νησιού, ο οποίος ειδοποίησε το Λιμενικό και την Αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο.

Ο 30χρονος φέρεται να εντοπίστηκε στην ίδια βραχώδη περιοχή στην οποία βρέθηκε χθες, Παρασκευή η νεαρή κοπέλα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει και οι άνδρες του Λιμενικού διαπραγματεύονταν μαζί του σχεδόν επί μία ώρα προκειμένου να παραδοθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ήταν αφυδατωμένος και σε κακή κατάσταση, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα. Το μόνο που φέρεται να είπε είναι πως «ήταν η κακιά η ώρα» και «μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στο κέντρο Υγείας του νησιού για να τον δει γιατρός.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η τοπική εισαγγελία που επιλήφθηκε του θέματος, προτού η υπόθεση παραπεμφθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος. Βρέθηκε επίσης σπασμένο το κολιέ που φορούσε η άτυχη 26χρονη.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της, με τις Αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Πηγή: cnn.gr

(Visited 7 times, 1 visits today)
Close