Written by 16:19 Διεθνή

Σάλος στη Γερμανία με δημοσιογράφο που λερώθηκε με λάσπη για να δείξει ότι βοηθά πλημμυροπαθείς

Σάλος στη Γερμανία με δημοσιογράφο που λερώθηκε με λάσπη για να δείξει ότι βοηθά πλημμυροπαθείς.

Έστησε fake σκηνικό ότι βοηθά τους πλημμυροπαθείς, την «έπιασε» η κάμερα και έχασε τη δουλειά της. Ο λόγος για την Γερμανίδα ρεπόρτερ, Σουζάνα Όλσεν, η οποία βρέθηκε στις περιοχές που επλήγησαν από τις σφοδρές πλημμύρες των τελευταίων ημερών και θέλησε να δείξει πως βοηθά τους πληγέντες. Ωστόσο, το σχέδιό της αποκαλύφθηκε. Ένας πολίτης την κατέγραψε να λερώνει επίτηδες τα ρούχα της με λάσπη για να φανεί πιο εντυπωσιακό το σκηνικό, την ώρα που μετέδιδε το ρεπορτάζ της από την πόλη Bad Munstereifel. Κοινοποίησε το βίντεο και το γερμανικό δίκτυο RTL απέλυσε τη δημοσιογράφο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει άρθρο που έδειχνε την Όλεν να βοηθά τους κατοίκους στις εργασίες αποκατάστασης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία, η ρεπόρτερ, που φορά ένα μπλε πουκάμισο, καπέλο και μπότες, σκύβει, παίρνει τη λάσπη και να λερώνει τα ρούχα της. Στη συνέχεια το βίντεο τη δείχνει για δεύτερη φορά να σκύβει και να αλείφεται με λάσπη στο πρόσωπό της. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ακούγεται να γελάει, όπως επιστρέφει στους συνεργάτες της.

Η Σουζάνα εργαζόταν από το 2008 στο γερμανικό δίκτυο RTL. Ήταν κεντρική παρουσιάστρια των ειδησεογραφικών μαγκαζίνο «Good Good Evening RTL», «Good Morning Germany» και «Point 12».

«Τη Δευτέρα ήμουν σε περιοχή που είχε πλημμυρίσει για λογαριασμό της εκπομπής “Guten Morgen, Deutschland”. Έκανα ένα σοβαρό λάθος… Αφού είχα ήδη βοηθήσει μόνη μου τους πλημμυροπαθείς, ντρεπόμουν μπροστά στους άλλους εκείνο το πρωί να στέκομαι μπροστά στην κάμερα και να είμαι καθαρή από πάνω μέχρι κάτω. Στη συνέχεια, χωρίς να σκεφτώ δύο φορές, λέρωσα με λάσπη τα ρούχα μου. Ως δημοσιογράφος, αυτό δεν θα έπρεπε να μου είχε συμβεί ποτέ. Ως άτομο που νοιάζεται για τα δεινά όλων εκείνων που πλήττονται, μου συνέβη. Συγγνώμη», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Close