Written by 16:13 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα»

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα», ανέφερε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης μετά τη σημερινή του επίσκεψη στον 6χρονο Φώτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

«Ο μικρός Φώτης έχει τις αισθήσεις του και αντίληψη του περιβάλλοντος”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρβέλης μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής από το χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα, βρέθηκε για μια ακόμη φορά, στο πλευρό του μικρού αγωνιστή, ο οποίος τραυματίστηκε στους αγώνες καρτ την προηγούμενη Κυριακή.

Ο κ. Καρβέλης, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Μπάκο, ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ κ. Ανδρέα Ηλιάδη για τη θετική εξέλιξη που έχει η πορεία της υγείας του μικρού αγοριού.

Συγκινητικό ήταν το κλίμα και στη συνάντηση που είχε με τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ευχαρίστησαν με τα θερμότερα λόγια τον κ. Ηλιάδη και την επιστημονική ομάδα της ΜΕΘ, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για το άμεσο ενδιαφέρον του, από την πρώτη στιγμή που ατυχήματος όταν το παιδί μεταφέρθηκε αρχικώς στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, καθώς και τη Διοίκηση του ΠΓΝΠ.

Ο μικρός Φώτης, πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αποσωληνωμένος. «Το πρόγραμμα αποθεραπείας του 6χρονου συνεχίζεται με περαιτέρω εξετάσεις, φυσικοθεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε ώστε να παρέχεται στον μικρό Φώτη, όλη η απαραίτητη ιατρική κάλυψη», συμπλήρωσε ο κ. Καρβέλης.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Close