Written by 09:27 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα, Πολιτική

Αυγερινοπούλου: Στη Βουλή η ανάγκη σηματοδότησης και σήμανσης της διασταύρωσης στο Στρέφι επί της Ε.Ο. Πύργου – Ολυμπίας

Την ανάγκη σηματοδότησης και οριζόντιας σήμανσης – διαγράμμισης του οδοστρώματος της εθνικής οδού Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Στρεφίου ανέδειξε η Βουλευτής Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με ερώτησή της στη Βουλή.
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η κα Βουλευτής έθεσε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, καθώς και στον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Βορίδη, την ανάγκη για σηματοδότηση και οριζόντια σήμανση – διαγράμμιση του οδοστρώματος της εθνικής οδού Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας, στο ύψος του Στρεφίου. Επισήμανε ότι από τη διασταύρωση αυτή, διέρχονται καθημερινά πολλοί οδηγοί, καθώς η Ε.Ο. Πύργου – Ολυμπίας εξυπηρετεί αρκετά χωριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, και δεδομένου των ατυχημάτων που σημειώνονται, χρήζει άμεσης δημιουργίας κόμβου με εγκάρσιες διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα, ώστε να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια. Η κα Βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προτίθενται να προβούν τα συναρμόδια Υπουργεία, ώστε η εν λόγω διασταύρωση να καταστεί ασφαλής.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Close