Written by 23:31 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα, Πολιτική

Στην Αρχαία Ολυμπία αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Αρχαία Ολυμπία θα βρίσκεται την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή Υπουργών με θέμα τη λήψη μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις πυρκαγιές περιοχής.

Στη σύσκεψη που θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί, εκ μέρους της Κυβέρνησης θα συμμετάσχουν οι κ.κ.

Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας
Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας
Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών
Γιώργος Αμυράς, Υφυπουργός Περιβάλλοντος
Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό.

Θα συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου.

 

Πέρα από τους παραπάνω υπουργούς και στελέχη σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr στην Αρχ. Ολυμπία θα βρεθούν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υφυπουργός της Νικόλας Γιατρομανωλάκης, στο σκέλος που αφορά την εκδήλωση της Microsoft στο αίθριο του αρχαιολογικού μουσείου, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Πηγή: ilialive.gr

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
Close