Written by 19:41 Lifestyle-Media

H φάση των Κnockouts στο “The Voice of Greece” του ΣΚΑΪ

Συνεχίζεται η φάση των Κnockouts αυτό το Σαββατοκύριακο στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς καλούνται να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για την πορεία των μελών της ομάδας τους. Σε ποιους θα δώσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση; Στο πλευρό τους στέκονται ως οι καλύτεροι βοηθοί, οι guest coaches. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Χρήστος Δάντης και η Μαρίνα Σάττι αναλύουν τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων και δίνουν χρήσιμες συμβουλές.

Δυνατό χαρτί στα χέρια των coaches το δικαίωμα του steal που μπορεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν διαγωνιζόμενο και να προσθέσει ένα μεγάλο ταλέντο στην ομάδα τους. Πώς θα αποφασίσουν να το χρησιμοποιήσουν και τι θα συμβεί όταν στη σκηνή οι τρεις διαγωνιζόμενοι έχουν εξίσου συγκλονιστικές ερμηνείες;

Την Κυριακή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντιούνται on stage και ερμηνεύουν τα τραγούδια «Μικρά Βεγγαλικά» και «Αθήνα μου» σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη για τους τηλεθεατές του The Voice of Greece!

Ο Γιώργος Λιανός με το μοναδικό του χιούμορ υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice of Greece ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράζεται την αγωνία αλλά και τη χαρά των διαγωνιζόμενων από τα παρασκήνια!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, συντονιστείτε στα Κnockouts του The Voice of Greece!

(Visited 5 times, 1 visits today)
Close