Written by 12:56 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα- Αυτοκίνητο μπούκαρε σε κατάστημα- Φωτ.

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη μετά τις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αμαλιάδα στην περιοχή του Ανεμόμυλου.Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα ilialive.gr, αυτοκίνητο που ερχόταν από το δρόμο Ρουπάκι – Αμαλιάδα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κατάστημα αριστέρα διαλύοντας ένα μεγάλο τμήμα της βιτρίνας του. Το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε την πορεία του εκεί αλλά συνέχισε για περισσότερα από πενήντα μέτρα, πλέον στην δεξιά πλευρά της οδού Αρχαίας Ήλιδος, ξηλώνοντας φανοστάτες και κολωνάκια του ποδηλατόδρομου και παρασύροντας και ένα σταθμευμένο μηχανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο τραυματίστηκε, το οποίο βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμαλιάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Π.Υ. Αμαλιάδας καθώς και προσωπικό της Τροχαίας Αμαλιάδας όπου διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου.

Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος να προσπαθούν να μαζέψουν ότι μπορούν και να βρουν τρόπο να επιδιορθώσουν την μεγάλη ζημιά που προκλήθηκε από το πέρασμα του αυτοκινήτου από το μαγαζί τους.

ΠΗΓΗ:ILIALIVE.GR

(Visited 40 times, 1 visits today)
Close