Written by 10:59 Featured, Ελλάδα

Συγκλονίζει η γυναικοκτονία στη Λακωνία – Νεκρή 36χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών

Η νέα γυναικοκτονία, η 15η στη σειρά για το 2021 που σημειώθηκε στη Λακωνία με θύμα 36χρονη και δράστη τον 40χρονο σύζυγο της, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μιλώντας στο Newsbeast ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, Ιωάννης Κουτσοθεοδώρης είπε τα εξής: «Εγώ πληροφορήθηκα την δολοφονία χθες τα μεσάνυχτα, ίσως και λίγο νωρίτερα. Έμαθα ότι ένας κάτοικος Αλβανικής καταγωγής έπνιξε την επίσης Αλβανικής καταγωγής σύζυγο του. Προσωπικά, δεν είχα ποτέ ακούσει για κάποιο πρόβλημα ή διαμάχη μέσα στην οικογένεια, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι χωριανοί οι οποιοι συζητούν σοκαρισμένοι το θέμα στην πλατεία του χωριού. Ήταν ήσυχο ζευγάρι. Μένουν στο χωριό μας εδώ και τρία χρόνια. Οι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν το σπίτι στην οικογένεια λένε το ίδιο- πως ποτέ δεν είχαν ακούσει φασαρίες.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, δυο αγοράκια 10 και 7 χρονών. Μάλιστα, ο αδελφός της δολοφονημένης μένει και αυτός στο χωριό μας και είναι παντρεμένος με ένα παιδάκι. Στο χωριό μας μένουν πολλοί Αλβανοί και είναι φίλοι όλοι μεταξύ τους, το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις με τον κόσμο. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο χωριό μας, είναι το πρώτο περιστατικό και ελπίζω και το τελευταίο».

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)
Close