Written by 18:16 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Δεύτερη αναβολή του Δημοτικού συμβουλίου Ζακύνθου για το «Ναυάγιο» -Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: «Θα τη δώσω την περιουσία στον Εμίρη»!

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Ζακύνθου το οποίο θα συνεδρίαζε σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 με μοναδικό θέμα τη Σύσταση φορέα για την ανάπτυξη του «Ναυαγίου». Το Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου ο οποίος δήλωσε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτούς που δεν είναι υπέρ της Ζακύνθου ….Θα τη δώσω την περιουσία στον Εμίρη ….»

Πρόσκληση Έκτακτης σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου (Άρθρο 67 Ν.3852/10)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αριθ. 67 του Ν.3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης) και του αρθρ. 65 παρ. 5 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 184, παρ.1, του ν. 4635/2019 σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση (30η έκτακτη συνεδρίαση) που θα πραγματοποιηθεί σε μεικτή συνεδρίαση : με φυσική παρουσία αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με το αντίστοιχο πιστοποιητικό που έχουν προσκομίσει ή θα προσκομίσουν μέχρι την έναρξη της συνεδρίαση στην υπηρεσία μας , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου (Πλ. Σολωμού ) και οι ανεμβολίαστοι μπορούν να συμμετέχουν με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με τα νέα μέτρα πρόληψης κατά του COVID -19, την Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12.00μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερησίας διάταξης :

1. Έγκριση της κατεπείγουσας πρόσκλησης συζήτησης θεμάτων σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Έγκριση του Δ.Σ. λήψης απόφασης επί των συγκεκριμένων θεμάτων.
3. Σύσταση φορέα για την ανάπτυξη του Ναυαγίου

Το θέμα κρίνεται επείγον προς συζήτηση λόγω απρόβλεπτων Κυβερνητικών εξελίξεων όσων αφορά τη ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΕ υφίσταται άμεση η ανάγκη να πιστεί η Κυβέρνηση ότι ο Δήμος είναι δυνατός να συστήσει Φορέα για την αξιοποίηση του ΝΑΥΑΓΙΟΥ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σταύρος Κακολύρης

(Visited 22 times, 1 visits today)
Close