Written by 21:37 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Υπογράφεται η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση Νοσοκομείου Πύργου

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται την τρέχουσα εβδομάδα για το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και δεν πρόκειται μόνο για την επικείμενη επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο νομό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής του νομού Ανδρέας Νικολακόπουλος σε συζητήσεις που είχε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου εμφανίστηκε βέβαιος ότι εντός της εβδομάδας θα υπογραφεί η σύμβαση για το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Το έργο έχει φορέα υλοποίησης την ΚΤΥΠ Α.Ε. και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 1.493.000 ευρώ. Μεταξύ άλλων προβλέπονται οικοδομικές εργασίες (τοποθέτηση εξωτερικών σκιάστρων, αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων εισροής ομβρίων), αλλά και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες (αντικατάσταση καυστήρων, λεβήτων και ατμογεννητριών, ενεργειακή αναβάθμιση κλιματισμού, εγκατάσταση κεντρικού ηλιοθερμικού συστήματος με επιφάνεια επιλεκτικών συλλεκτών τουλάχιστον 400 τ.μ., Προμήθεια και εγκατάσταση Φ/Β συστήματος ισχύος 19,80 kWp, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με φωτιστικά σώματα LED κ.α.).

Πηγή:ilialive.gr

(Visited 29 times, 1 visits today)
Close