Written by 12:10 Χωρίς κατηγορία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος 6χρονης στην Πάτρα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αποπλάνησης 6χρονης στην Πάτρα με δράστη 39χρονο ο οποίος συνελήφθη και θα απολογηθεί την Τετάρτη αφού κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 6χρονης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο 39χρονος δράστης φαίνεται πως παρακολουθούσε τις κινήσεις στο γειτονικό σπίτι και εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη, μπήκε από ανοικτό παράθυρο και ασκώντας σωματική βία στην 6χρονη την άρπαξε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του. Εκεί προέβη σε ασελγείς πράξεις και σύμφωνα με τα όσα φέρεται ν’ αποκάλυψε η ανήλικη, άρχισε να την ακουμπά στα γεννητικά όργανα και να τη φιλά στον λαιμό και στο πρόσωπο.

Ευτυχώς την τελευταία στιγμή τέλος στις αρρωστημένες ορέξεις του μπήκε όταν αντελήφθη πως ο γείτονάς του επέστρεψε και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, φρόντισε να μην φανεί η απουσία της 6χρονης.

Το παιδί, εμφανώς τρομαγμένο, περιέγραψε στον γείτονα που είχε αναλάβει την φύλαξη της, τι είχε συμβεί και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Στην συνέχεια επέστρεψε και η μητέρα της 6χρονης, η οποία βρισκόταν στο Νοσοκομείο καθώς νοσηλεύεται το άλλο παιδί της οικογένειας, και αφού άκουσε τι είχε συμβεί προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών.

Ο 39χρονος υπήκοος Ρουμανίας εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια, όπου και κρατείται. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί. Ο ίδιος μέχρι στιγμής αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

(Visited 48 times, 1 visits today)
Close