Written by 17:12 Lifestyle-Media

Με ποιο κανάλι συζητά η Ιωάννα Μαλέσκου στην μετά ΣΚΑΪ εποχή

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το znews.gr

Λίγο πριν από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ όπως όλα δείχνουν ο ΣΚΑΪ έχει σκοπό να «σφυρίξει» τη λήξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου, αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει κάνει δύο ραντεβού με το Star.

Το ρεπορτάζ τη θέλει να έχει δεχτεί πρόταση και να συζητά για να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού αναλαμβάνοντας την δική της gossip εκπομπή. Μέχρι στιγμής φαίνεται να επικρατούν δύο σενάρια, αν και εφόσον η παρουσιάστρια υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό της Κηφισιάς.
Υπάρχουν σκέψεις να αναβιώσει η μεσημεριανή ζώνη του Star, με την Ιωάννα Μαλέσκου να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη μετά την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Αυτή τη ζώνη το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε πριν από 20 χρόνια, με πρώτη διδάξασα τη Χριστίνα Λαμπίρη και αργότερα την Ελεονώρα Μελέτη με τις gossip εκπομπές τους που άφησαν εποχή στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να ενταχθεί και στην πρωινή ζώνη του σταθμού.
Αυτό το σενάριο θα δημιουργούσε μια νέα τηλεοπτική καραμπόλα, αφού η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς είναι δύο πρόσωπα που ο σταθμός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει στο δυναμικό του, και μάλιστα έχουν γίνει ραντεβού με πιθανούς νέους συνεργάτες για να ενισχυθεί η ομάδα του Breakfast@Star.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Close