Written by 08:41 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Εκατοντάδες κλήσεις στην υπηρεσία Silver Alert για τον Θύμιο

Εκατοντάδες κλήσεις στην υπηρεσία Silver Alert και την Εθνική Γραμμή SOS 10-65 για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί εδώ και δώδεκα ημέρες από τον Πύργο της Ηλείας.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o πρόεδρος και Διοικητής της Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης το τηλεφωνικό κέντρο της γραμμής ζωής έχει δεχτεί πολλές κλήσεις από κόσμο που δηλώνει πως έχει δει τον 39χρονο:

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε δεχτεί αμέτρητες κλήσεις από κόσμο που δηλώνει πως έχει δει τον Θύμιο σε πολλά σημεία της χώρας. Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη, γι αυτό και η γραμμή θα συνεχίσει το έργο της μέχρι τον εντοπισμό του. Πληροφορίες που είδαν το φως πως ο 39χρονος έχει βρεθεί σε καταυλισμό δεν ισχύουν». 

Η ιστορία του 39χρονου σε συνδυασμό με τα όσα τον οδήγησαν στην άτακτη φυγή, όταν συμμορία νεαρών εξαιτίας της παραμόρφωσης του στο πρόσωπο από ένα σοβαρό ατύχημα του είχε μετατρέψει την ζωή σε εφιάλτη, παρενοχλώντας τον και κάνοντας του bullying, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του κόσμου που ζητά την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκόμενων.

Πηγή: Protothema.gr

(Visited 12 times, 1 visits today)
Close