Written by 17:24 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Αποσφραγίζεται την Τρίτη το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αύριο Τρίτη 29.9 αποσφραγίζονται οι δύο όροφοι του ακινήτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, όπου διέμενε (στο ισόγειο) η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της και τις τρεις κόρες τους.

Οι συγγενείς της εκλιπούσας έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το πολυσυζητημένο ακίνητο της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έχουμε την αποσφράγιση του δευτέρου ορόφου της Ευγενίας Κούτρα. Αυτοί που μας κατηγόρησαν ότι μπήκαμε παράνομα σε αυτό το σπίτι, έρχεται η δικαιοσύνη με την απάντησή της να αποδείξει ότι εμείς μπήκαμε νομιμότατα. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την εκποίηση του ακινήτου. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι οι συγγενείς έχουν κάθε δικαίωμα κληρονομικό.

Αν υπάρχει θέμα με το να λείπουν κάποια πράγματα από το σπίτι της αείμνηστης Ευγενίας Κούτρα ή φθορές με επιφύλαξη, θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές» τόνισε ο δικηγόρος.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Close