Written by 16:36 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Ισόβια στους δύο βασικούς κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη για την δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι ως φυσικοί εκτελεστές από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Επιπλέον ένοχοι κρίθηκαν και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για απλή συνεργεία στις τελεσθείσες πράξεις.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους δυο βασικούς κατηγορούμενος ενώ στους άλλους δυο στον άνδρα και τη γυναίκα δέχτηκε το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου.

Ο πρώτος βασικός κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ισόβια για τον φόνο της 37χρονης σε δεκαέξι χρόνια κάθειρξης για την απόπειρα κατά του συζύγου της και σε έξι μήνες για συμμετοχή σε συμμορία.

Ο δεύτερος καταδικάστηκε σε ισόβια για τον φόνο, συν δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για την απόπειρα και έξι μήνες για την συμμορία.

Ο τρίτος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση συν έξι μήνες. Κρίθηκε ένοχος για απλή συνέργεια στην απόπειρα δολοφονίας του Ντίμη Κορφιάτη και για συμμετοχή σε συμμορία.

Τέλος, η γυναίκα καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης κατά συγχώνευση για απλή συνέργεια στην δολοφονία και στην απόπειρα δολοφονίας και σε έξι μήνες για συμμετοχή σε συμμορία.

Οι ποινές των δύο τελευταίων κατηγορουμένων να έχουν αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

 

Με πληροφοριες απο tempo24.com

(Visited 40 times, 1 visits today)
Close