Written by 11:29 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθησαν επτά άτομα για την κινηματογραφική απόδραση κρατουμένου από το Νοσοκομείο Αγρινίου

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της κινηματογραφικής απόδρασης 37χρονου άνδρα Ρομά από το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο ίδιος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί αλλά συνελήφθησαν επτά άτομα που φέρονται να συνέδραμαν στη διαφυγή του. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες (ηλικίας από 16 έως 47 ετών) , συγγενικά του πρόσωπα που κατηγορούνται για απελευθέρωση κρατουμένου.

Αναζητείται ως συνεργός ακόμη ένας 17χρονος που έχει ταυτοποιηθεί ενώ φέρονται ως εμπλεκόμενα δύο ακόμη άτομα αγνώστων στοιχείων. Φέρονται δηλαδή συνολικά 10 οι συνεργοί.

Θυμίζουμε πως σε αστυνομικό κλοιό βρέθηκε το Νοσοκομείο Αγρινίου τις βραδινές ώρες της Τετάρτης λόγω της απόδρασης του 37χρονου.

Πρόκειται για καταδικασμένο σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακεκριμένες κλοπές, ήταν ωστόσο φυγόποινος, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τρίτη στο Αγρίνιο.

Καθώς ο 37χρονος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο απ΄ όπου όμως διέφυγε. Για την απόδραση στήθηκε μάλιστα ολοκληρη επιχείρηση, σαν σε αστυνομική ταινία.

Τα συγγενικά του πρόσωπα είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο Αγρινίου. Κάποια ανέμεναν με αναμμένες τις μηχανές των οχημάτων και τα υπόλοιπα με την πρόφαση πως ήθελαν να δουν τον συγγενή τους μπούκαραν στο χώρο και τον άρπαξαν την ώρα που επρόκειτο να υποβληθεί σε καρδιογράφημα. Για το λόγο αυτό είχε απαλλαγεί προσωρινά από τις χειροπέδες, όπως επιτάσσουν οι υγειονομικοί κανόνες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκεί δεν υπήρξε συμπλοκή.

Στο νοσηλευτικό ίδρυμα αμέσως έσπευσαν δεκάδες αστυνομικοί-και διμοιρία- που εκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τον εντοπισμό του άνδρα και των συνεργών του.

Παρόντος και του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας ολονύκτιες και ευρείες ήταν οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα των εντοπισμό των συγγενικών προσώπων και τη σύλληψη τους.

Η δικογραφία για τους επτά συλληφθέντες σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την ώρα που συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον 37χρονο και τρεις ακόμη συνεργούς.

ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

(Visited 22 times, 1 visits today)
Close