Written by 11:33 Ελλάδα

Φρίκη για 12χρονο στο Βόλο: Συμμαθητές του τον χαράκωσαν στις παλάμες και έκαψαν τις πληγές με τσιγάρο

Αθωώθηκαν οι γονείς του μετά από καταγγελία ότι είχαν απειλήσει τα παιδιά με καραμπίνα.
Κόλαση έχει γίνει η ζωή ενός μαθητή 12 χρόνων που φοιτά στη Β’ Γυμνασίου στον Αλμυρό Βόλου, καθώς επί δύο χρόνια δέχεται μπούλινγκ από ομάδα συμμαθητών του. Το δράμα που βιώνει καθημερινά αυτό το παιδί, επειδή έχει ελαφρά νοητική στέρηση, αποκαλύφτηκε χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου δικαζόταν ζευγάρι από τον Αλμυρό.

Το ζευγάρι και ειδικότερα ο σύζυγος, καταγγέλθηκε από συμμαθητές του γιου τους, ότι τους απείλησε με καραμπίνα, όταν πήγαν έξω από το σπίτι του για να διαμαρτυρηθούν για τη συμπεριφορά του γιου του.

Το παιδί του ζευγαριού, που κάθισε στο εδώλιο, τα δύο τελευταία χρόνια κακοποιείται λεκτικά και σωματικά από τρεις συμμαθητές του.

Στο δικαστήριο αποκαλύφτηκε πως ο γιος του ζευγαριού που κάθισε στο εδώλιο, πριν από έναν χρόνο, υπέστη σωματική κακοποίηση από τους τρεις συμμαθητές του. Οι τρεις ανήλικοι φέρεται να του έδεσαν τα χέρια, να του χαράκωσαν τις παλάμες και στη συνέχεια να του έκαψαν τις πληγές με τσιγάρο. Ο ένας από τους ανήλικους πήρε εξαήμερη αποβολή αναφέρει ο taxydromos.gr.

Το δικαστήριο μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις έκρινε ομόφωνα αθώο το ζευγάρι που κάθισε στο εδώλιο, καθώς δεν αποδείχτηκε ούτε η εξύβριση, ούτε η παράνομη οπλοκατοχή. Μάλιστα στο δικαστήριο αναγνώστηκε και αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος ουδέποτε είχε όπλο ή είχε εκδώσει άδεια οπλοκατοχής.

«Όλα αυτά ήταν στη φαντασία των μαθητών. Ήταν τα όσα επινόησαν για να συνεχίσουν να τρομοκρατούν τον συμμαθητή τους, εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημά του», επισήμανε στο δικαστήριο ο δικηγόρος Νικόλαος Μακρής, συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού. Μία επισήμανση που εκ της αποφάσεως φαίνεται ότι συμμερίστηκαν και οι δικαστές.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)
Close