Written by 17:50 Lifestyle-Media

Στενό μαρκάρισμα του ΣΚΑΪ στον Χρήστο Φερεντίνο

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρεις προς το παρόν οι προτάσεις που έχει κάνει ο ΣΚΑΪ στον Χρήστο Φερεντίνο, επιθυμώντας την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στο δυναμικό του.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ALPHA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο ΣΚΑΪ του έχει κάνει πρόταση να παρουσιάσει τον «Μονομάχο».

Ωστόσο, το «πακέτο» συνεργασίας δεν περιλαμβάνει μόνο το καθημερινό τηλεπαιχνίδι, αλλά και ακόμα δύο εκπομπές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr, εκτός από τον «Μονομάχο» λοιπόν έχει προταθεί στον παρουσιαστή να αναλάβει και μία εβδομαδιαία μουσική εκπομπή, κάτι σαν το «Στην υγειά σας ρε παιδιά» που είχε τελευταία ο ΣΚΑΪ, αλλά σε πιο… σύγχρονη και μοντέρνα έκδοση με το στιλ του Φερεντίνου.

Και το… στενό μαρκάρισμα έχει συνέχεια καθώς στο τραπέζι έχει πέσει από τον ΣΚΑΪ και η παρουσίαση ενός βραδινού late night talk show… αλλά με ανατρεπτικό τρόπο!

Βέβαια αυτό δεν είναι για τις αρχές της επόμενης σεζόν, αλλά για τον επόμενο χρόνο… και ίσως και τη μεθεπόμενη σεζόν, καθώς η συμφωνία θα είναι τουλάχιστον για δύο χρόνια.

Βέβαια στο σημείο αυτό… δικαιολογημένα κάποιος θα αναρωτηθεί… τι γίνεται με τον ALPHA και το DEAL; Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστες «πηγές» υπήρξε συνάντηση ανώτατου αξιωματούχου του σταθμού με τον Φερεντίνο στην οποία δεν υπήρξε… deal!

Βέβαια φαίνεται να έχει οριστεί νέα συνάντηση… μήπως βρεθεί λύση και ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά σαφώς πρέπει η πρόταση του ALPHA να είναι πιο… δελεαστική από την τριπλή του ΣΚΑΪ, προκειμένου να κρατήσουν τον Φερεντίνο στο δυναμικό τους.

Πάντως ότι το σκηνικό του DEAL δεν έχει ακόμα… στηθεί σε κάποιο πλατό αποτυπώνει τα… σύννεφα στη συνεργασία τους, προϊδεάζοντας ίσως την τελική απόφαση του Φερεντίνου… αλλά και το μέλλον του DEAL που αν βγει και την επόμενη σεζόν στον αέρα μπορεί να χρειαστεί να βρεθεί άλλος για το «τιμόνι» του… ή να αναζητηθεί κάποιο άλλο.. από το παζάρι των τηλεπαιχνιδιών….!

(Visited 45 times, 1 visits today)
Close