Written by 10:08 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ετοιμάζεται για την τελετή αναγόρευσης του Άλμπερτ Μπουρλά

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ετοιμάζεται για μία σημαντική εκδήλωση, την Τρίτη στις 16 Μαΐου, που έχει να κάνει με την τελετή αναγόρευσης του Άλμπερτ Μπουρλά.

Ο κ. Μπουρλά θα αναγορευτεί επίτιμος καθηγητής του τμήματος Ιατρικής-Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ ήδη στενοί συνεργάτες του, που έχουν πραγματοποιήσει επισκέψεις στην Πάτρα, έχουν επιλέξει το ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα μείνει, καθορίζοντας και άλλες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα με την αγόρευση του, το Ακαδημαϊκό ίδρυμα της Πάτρας τιμά όλους όσους βοήθησαν στην παραγωγή του εμβολίου αλλά και έναν Έλληνα που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο ίδιος ο Πρύτανης έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς για να δώσουν το παρών στην τελετή, θεωρώντας ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που επί της ουσίας προβάλει την πόλη και την περιοχή.

Η πρόσκληση έχει ως εξής: Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας σας προσκαλεί στην Τελετή Αναγόρευσης Του Dr. ALBERT BOURLA Chairman and Chief Executive Officer, Pfizer, σε Επίτιμο Διδάκτορα των Τμήματος Ιατρικής & Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το πρόγραμμα της τελετής
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών,

Καθηγητή Χρήστο Ι. Μπούρα

Χαιρετισμός από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Αναστάσιο Α. Αθανασόπουλο

*Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής Καθηγητή Γεώργιο Λ. Αντωνάκη

*Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Τμήματος Φαρμακευτικής Καθηγητή Σωτήριο Στ. Νικολαρόπουλο

* Παρουσίαση του τιμώμενου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, Αργύριο Τζουβελέκη

*Παρουσίαση του τιμώμενου από την Αντιπρόεδρο του Τμήματος Φαρμακευτικής, Καθηγήτρια Φωτεινή Λάμαρη

* Ανάγνωση του Ψηφίσματος και του Τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

* Αναγόρευση του Dr. ALBERT BOURLA σε Επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Ιατρικής & Φαρμακευτικής από τους Προέδρους, Καθηγητή Γεώργιο Λ. Αντωνάκη και Καθηγητή Σωτήριο Στ. Νικολαρόπουλο

*Περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο και επίδοση του μεταλλίου του Πανεπιστημίου Πατρών από τον Πρύτανη, Καθηγητή Χρήστο Ι. Μπούρα, στον τιμώμενο

*Ομιλία του τιμώμενου Dr. ALBERT BOURLA

* Λήξη Τελετής

(Visited 11 times, 1 visits today)
Close