Written by 10:35 Ελλάδα, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Στο νοσοκομείο 21χρονη φοιτήτρια από την Αιτωλοακαρνανία – Την παρέσυρε μηχανή στο Ναύπλιο- Φωτ.

Η νεαρή κοπέλα διέσχιζε πεζή την οδό Άργους όταν παρασύρθηκε από μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατευθυνόταν από Άργος προς Ναύπλιο.

Τραυματισμένη με συντριπτικό κάταγμα στο πόδι νοσηλεύεται η 21χρονη φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, η οποία παρασύρθηκε από μηχανή μεγάλου κυβισμού το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Μαΐου στην οδό Άργους, στο Ναύπλιο.

Όλα συνέβησαν όταν η μηχανή που κατευθυνόταν από Άργος προς Ναύπλιο παρέσυρε τη νεαρή κοπέλα, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να διασχίζει κάθετα πεζή τον δρόμο.

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα που αιμορραγούσε. Το τροχαίο άλλωστε συνέβη σε ώρα αιχμής, ενώ στο σημείο εκείνο υπάρχει φαρμακείο του οποίου το προσωπικό έσπευσε για να βοηθήσει.

Η μηχανή σύρθηκε στο οδόστρωμα για αρκετά μέτρα και κομμάτια της εκσφενδονίστηκαν ακόμα και στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ ενός ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την βαριά τραυματισμένη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 21χρονη έχει συντριπτικό κάταγμα στο ένα της πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή της.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής διακομίστηκε και αυτός στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να έχει κάτι το σοβαρό.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική που έκανε πλύση του οδοστρώματος από τα λάδια και τα αίματα. Η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά και αποκαταστάθηκε αφότου ελευθερώθηκε το οδόστρωμα.

Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Πηγή: anagnostis.org

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close