Written by 12:07 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο άνδρας που συνελήφθη για το μαχαίρωμα στο Αγρίνιο

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αγρινίου από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη νύχτα (28/5) σε κεντρικό σημείο της πόλης.

52χρονος άνδρας δέχθηκε δύο μαχαιριές έξω από καφετέρια στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανέικα), από 46χρονο, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου στο σημείο.

Ο δράστης φέρεται να του επιτέθηκε από πίσω και ο 52χρονος, πατέρας δυο παιδιών, δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, παρατήρηση που είχε κάνει το θύμα στον δράστη , επειδή ούρησε σε δημόσια θέα, στο σιντριβάνι που βρίσκεται στην πλατεία. Πρόκειται για άτομο που διαμένει στην περιοχή και που φέρεται να προκαλεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Ο τραυματίας, γνωστός επαγγελματίας στον τομέα του εμπορίου ελαιών, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με σταθμό του ΕΚΑΒ, όπου και πέρασε εσπευσμένα την πόρτα του χειρουργείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, πλην όμως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

H δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου αφορά απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Οι Αρχές κατάσχεσαν το μαχαίρι της επίθεσης, συνολικού μήκους 15 εκ.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει πολλάκις κατά το παρελθόν για περιπτώσεις αθλητικής βίας, μεταφοράς-διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και άλλα ποινικά αδικήματα όπως κλοπές κ.α.

Πηγή: agriniopress.gr

(Visited 7 times, 1 visits today)
Close