Written by 10:43 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την πλευρά της Ασφάλειας Πάτρας για τις συνθήκες θανάτου του 49χρονου Θόδωρου Νεμουτιάνου, που δεν τον περιέθαλψαν στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” και έχασε τη ζωή του λίγο αργότερα, με καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, συγγενών και του ιδιώτη γιατρού που τον εξέτασε μια ημέρα πριν χάσει την ζωή του, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και στη δεύτερη νοσηλεύτρια …έπεσε καμπάνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος :
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ τελικά δεν συνεδρίασε σήμερα για την παραπομπή της νοσηλευτριας στο πειθαρχικό της 2ης ΥΠΕ καθ’ ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την υπόθεση στη ΠΑΤΡΑ και θα πρέπει να περιμένει το πόρισμα.
Με τη διαβίβαση του πορίσματος θα παραπέμψει την υπόθεση στο πειθαρχικό της 2ης ΥΠΕ. Με βάσει το πειθαρχικό δίκαιο αυτή η δυνατότητα υπάρχει.
Η διοίκηση του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ επικύρωσε την ποινή της αναστολής του ενός μήνα στη νοσηλεύτρια που επέβαλε η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγιος Ανδρέας και θα γίνει η σχετική περικοπή του μισθού.

Να θυμίσουμε πως προ ημερών με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” καταγγέλθηκε η σύμβαση της νοσοκόμας και απολύθηκε, που μαζί με την συνάδελφό της υποδέχθηκαν τον 49χρονο στα ΤΕΠ και χωρίς να ζητήσουν να εξεταστεί από γιατρό έκριναν πως έπρεπε να φύγει για το εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ΕΔΕ και να ενσωματωθεί στον φάκελο της Ασφάλειας Πάτρας που θα κατατεθεί στην εισαγγελία για να αποφασιστεί εάν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για τον θάνατο του 49χρονου Θόδωρου…

Πηγή: tempo24.news

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close