Written by 12:41 Αθλητικά

“Θετικός στον κορωνοϊό ο Τέλες”

Στην αποκάλυψη ότι ο Αλεξ Τέλες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό προχώρησε μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Λειψίας με 5-0, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο παίκτης εντάχθηκε στο δυναμικό των «μπέμπηδων» πρόσφατα αφήμοντας την Πόρτο, ωστόσο, δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Τσέλσι για την Premier League, ούτε στο χθεσινοβραδινό ματς της 2ης ημέρας των ομίλων του Champions League.

Στις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο επί της γερμανικής ομάδας ο Νορβηγός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε: «Ο Τέλες έχει διαγνωστεί θετικός στον Covid-19, οπότε θα μείνει εκτός δράσης για λίγες ημέρες», τόνισε ο Σόλσκιερ στους εκπροσώπους του Τύπου και πρόσθεσε: «Είναι ασυμπτωματικός, οπότε είναι καλά και θα επιστρέψει σύντομα».

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που του παρέχει: «Θέλω να πω ότι είμαι καλά, απομονωμένος και σύντομα θα επιστρέψω με όλη μου τη δύναμη για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Close