Written by 09:34 Χωρίς κατηγορία

Κρίση στην Αρσεναλ, με τρία αρνητικά ρεκόρ

Κρίση στην Αρσεναλ. Η χθεσινή ήττα (0-1) από την Μπέρνλι, μπροστά σε 2.000 φίλους της στο Emirates, ήταν η τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας για τους «κανονιέρηδες» στην Premier League (μετά εκείνες από Λέστερ, Αστον Βίλα και Γουλβς), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια και το Δεκέμβριο του 1959.
«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Όταν παίρνεις κόκκινη κάρτα (σ.σ: Τσάκα), το παιχνίδι αλλάζει. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε γκολ», αναρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.
Η ήττα αυτή αφήνει την Αρσεναλ στην 15η θέση στην Premier League με 13 βαθμούς μετά 12 ματς (10-15 τα γκολ), 10 από την κορυφή και επτά από την τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται. Με τις μόλις τέσσερις νίκες και τη μία ισοπαλία, μετά από 12 παιχνίδια, αυτή είναι η χειρότερη αρχή της Αρσεναλ από τη σεζόν 1974-75, όταν είχε κερδίσει δύο παιχνίδια, παρουσιάζοντας ακόμα τρεις ισοπαλίες. Επιπλέον τα 10 γκολ μετά από 12 αγώνες της Premier League είναι τα λιγότερα από τη σεζόν 1981-82, όταν είχε μείνει στα οκτώ.

 

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 8 times, 1 visits today)
Close