Written by 10:04 Featured, Ελλάδα

50 συλλήψεις τα ξημερώματα για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στου Ρέντη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη. Τέσσερις μήνες μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη οι Αρχές συγκέντρωσαν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις ατόμων που είχαν εμπλοκή στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, αστυνομικοί έκαναν εφόδους σε σπίτια στην περιοχή της Δυτικής Αττικής προκειμένου να πιάσουν, στην κυριολεξία, στον ύπνο άτομα τα οποία εμπλέκονται στα επεισόδια εκείνης της βραδιάς. Έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 50 συλλήψεις.

Στόχος της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας ήταν ο εντοπισμός και ηθικών αυτουργών στην υπόθεση καθώς, υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ ήδη ένας 18χρονος έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί. Είχε παραδεχτεί ότι είχε ρίξει φωτοβολίδα προς τη μεριά που βρισκόταν ο αστυνομικός. Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τις Αρχές.

(Visited 15 times, 7 visits today)
Close