Written by 22:30 Αθλητικά

Μουρίνιο: «Να μην αναβάλει άλλα παιχνίδια η Premier League»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο κάλεσε την Premier League, να μην προχωρήσει σε άλλες αναβολές αγώνων λόγω της Covid-19, την ώρα που το παιχνίδι των «σπερς» με την Άστον Βίλα στο «Villa Park» την επόμενη εβδομάδα είναι στον… αέρα, καθώς 10 παίκτες των «χωριατών» έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό.
Η Τότεναμ έχει ήδη έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τη Φούλαμ που αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων της Covid-19 στην ομάδα του Σκοτ Πάρκερ, ενώ το αντίστοιχο ματς του β’ γύρου που ήταν προγραμματισμένο για τον Απρίλιο, θα «μεταφερθεί» σε άλλη ημερομηνία λόγω της παρουσίας των «πετεινών» στον τελικό του αγγλικού League Cup.
«Είναι η στιγμή για την Premier League να δείξει ηγετική στάση, να πάρει αποφάσεις. Ένας σύλλογος σαν εμάς προσπαθεί και κάνει τα πάντα κάθε μέρα για να είναι έτοιμος να παίξει, να ακολουθήσει τους κανόνες που έχουμε στα χέρια μας», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από το παιχνίδι με τη Μαρίν (ομάδα 8ης κατηγορίας) για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
«Αν δεν παίξουμε εναντίον της Άστον Βίλα, θα αναβληθούν τρεις αγώνες κι αυτό θα είναι… αδύνατο. Μετά το τέλος της σεζόν έχουμε το Euro (θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου) και φυσικά η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν πρόκειται να αλλάξει ημερομηνίες».

(Visited 8 times, 1 visits today)
Close