Written by 10:39 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Συνεχίζεται ο έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για τα πάρτι μετά το κλείσιμο της εστίασης

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι απο την τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοιού. Στην Πάτρα κάτω απο τις εντολές του Αστυνομικού Διευθυντής Αχαίας Ταξίαρχου Ιωάννη Κυριακόπουλου οι έλεγχοι είναι συνεχείς.

Στο πλαίσιο των ελέγχων τα ξημερώματα της Τετάρτης εντοπίστηκαν από αστυνομικούς επτά άτομα στην συμβολή των οδών Γερωκοστοπούλου και Ηφαίστου και τους επιδόθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα. Μεταξύ των επτά οι δύο επέβαιναν σε Ι.Χ. το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιούσαν για να βάζουν μουσική στο σημείο όπου έχει παρατηρηθεί να συγκεντρώνονται αρκετοί νέοι στα “γνωστά” κορωνοπάρτυ που προσπαθούν να στήσουν. Συγκεκρίμένα το όχημα είχε τροποποιηθεί με ηχεία και έπαιζε στο τέρμα μουσική. Το όχημα μάρκας Αudi κατασχέθηκε αππ τους αστυνομικούς του Β Αστυνομικού Τμήματος.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και αντιμετωπίζει σωρεία παραβάσεων του ΚΟΚ και των μέτρων κατά της διασποράς του ιού.. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν από την Ελληνική Αστυνομία με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας με την τήρηση των μέτρων.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Close