Written by 09:31 Featured, Αθλητικά

«Έβλεπα πριν το ματς τι έκανα για να φτάσω εδώ»

Στην πορεία του από την αρχή μέχρι και την σημερινή τεράστια επιτυχία αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα μετά τη στέψη του ως πρωταθλητής του ΝΒΑ.
«Αυτή η επιτυχία πρέπει να κάνει τους πάντες να πιστέψουν στα όνειρά τους. Όταν δεν νιώθετε καλά, να πιστεύετε αυτό που κάνετε, να συνεχίσετε να δουλεύετε», ανέφερε συγκινημένος και στη συνέχεια θυμήθηκε όλους όσοι τον στήριξαν και τον βοήθησαν για να φτάσει μέχρι εδώ, τη μητέρα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τις δύο πατρίδες του…
«Σκεφτόμουν όλο το ταξίδι, όλη την πορεία μου, τι έκανα για να φτάσω εδώ. Τι θυσίασαν οι γονείς μου για να είμαι εδώ. Αυτό το έβλεπα κάθε μέρα, κάθε μέρα της ζωής μου. Αυτό είναι για την μαμά μου, δούλεψε τρομερά σκληρά για να είμαι εγώ εδώ. Δεν με πίεσε ποτέ. Αυτό είναι για τον μπαμπά μου, που μας βλέπει από ψηλά και για τη γυναίκα μου. Κάθε μέρα με κάνει καλύτερο άνθρωπο, προσέχει τον γιο μου. Αυτό είναι και για τα αδέλφια μου. Αυτό ήθελα τόσο πολύ, γι’ αυτό το πήρα. Υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν, κάθε μέρα. Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, την Μαράια, τα αδέλφια μου και όσους με βοήθησαν», τόνισε.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Close