Written by 13:55 Featured, Ελλάδα

Ξεσπά ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς για τον δολοφόνο της κόρης του: Να “σαπίσει” στη φυλακή

Ξεσπά ο πατέρας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία σύμφωνα και με την ιατροδικαστική έκθεση, “μαρτύρησε” στα χέρια του 30χρονου δολοφόνου συντρόφου της πριν την πετάξει στη θάλασσα. Η αγαπητή στην περιοχή της Κορινθίας φαρμακοποιός, έφυγε για διακοπές και τελικά δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι της. Ο θάνατός της έχει σκορπίσει ανείπωτη θλίψη και στενοχώρια στους γονείς, τα αδέλφια και τους φίλους της, ενώ αυτό το νέο έγκλημα συγκλόνισε ξανά το πανελλήνιο.

Ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς σε δήλωσή του στο OPEN ξεσπά εναντίον του 30χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της κόρης του. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου και αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να “φάει” ισόβια, χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα”.

Σημειώνεται ότι σήμερα, ο 30χρονος μεταφέρεται στον Κορυδαλλό. Το πρωί επιβιβάστηκε στο πλοίο για τον Πειραιά συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Εξερχόμενος από το αστυνομικό τμήμα στη Νάξο και ερωτώμενος από δημοσιογράφους, ζήτησε έπειτα από τόσες ημέρες συγγνώμη. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά μίλησε σε δημοσιογράφους και ζήτησε «συγγνώμη για όλα».
Τη στιγμή που έμπαινε στο πλοίο στο λιμάνι της Νάξου ήταν σκυφτός, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Από την Πέμπτη που ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή η οποία του χορηγήθηκε όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Νάξου είναι πιο ήρεμος.

 

Πηγή: enikos.gr

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close