Written by 12:52 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Μπαραζ συλλήψεων τις τελευταίες ώρες στην Αχαΐα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (193) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (14) συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (150) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (10,3) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δύο ξύλινα ρόπαλα (μπαστούνια).

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν αδείας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με άνδρα και με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων από επιχείρηση του παθόντα, συμφώνησαν για την αγοραπωλησία.

Στη συνέχεια ο παθών πείστηκε και έδωσε τους τραπεζικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα οι δράστες να μεταφέρουν από τον τραπεζικό λογαριασμό του παθόντα σε τρεις έτερους τραπεζικούς λογαριασμούς το συνολικό χρηματικό ποσό των 23.600 ευρώ.

 

(Visited 35 times, 1 visits today)
Close